Werkwijze

Onze werkwijze? Hierover vindt u op onderstaande pagina alle informatie!

Intakegesprek

Nadat u uw hond voor de eerste keer heeft aangemeld wordt er een afspraak met u gemaakt voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek wordt er kennis gemaakt met u en uw hond. Er zullen er verschillende onderwerpen aan bod komen zoals het karakter van uw hond en uw wensen. Hierna volgt een gratis eerste wandeling.  U kunt zelf aangeven of u het prettig vindt dat uw hond aan de lijn mee gaat wandelen of los meeloopt.

Groepswandeling

Het lopen met de hond(en) voor mensen die bijvoorbeeld overdag werken en iemand zoeken om overdag met hun hond(en) te lopen. Dit kan elke dag of wanneer het maar nodig is. De honden worden op het afgesproken tijdstip opgehaald met de speciaal ingerichte hondenbus. Na de wandeling worden de honden weer thuisgebracht. Hier zullen ze worden afgedroogd als dat nodig is. Verder krijgen ze een bak met vers water en wat lekkers.

Puppywandeling

Een wandeling met een puppy in hun eigen omgeving. De wandeling duurt niet langer dan 5 minuten per maand dat ze oud zijn.

Overnachting / logeren

De hond kan bij ons komen logeren, zodat hij alle aandacht krijgt die het dier verdient.

Verzorging aan huis

Wij komen bij u thuis zorgen voor uw hond, kat of andere huisdieren zo vaak als uw wilt. Dit kan vanaf 07:00 tot 22:00.

Overige service

Daarnaast kunnen we extra aandacht geven aan de gezondheid en verzorging van de hond indien u dat wenst.  Een borstelbeurt, nagels knippen, vlooien/tekenbehandeling, ontwormen behoort tot de mogelijkheden. Dit exclusief de kosten voor de producten, zoals anti vlo/teek- en ontwormingsproducten. We kunnen zelf voor u bijhouden wanneer de hond weer een anti vlo/teek- of ontwormingsbehandeling nodig heeft.

Loading...